Preskocit navigáciu

Poďakovanie Vladka a jeho rodiny za charitatívny dar


Poďakovanie Vladka a jeho rodiny za charitatívny dar

Vďaka štedrej charitatívnej podpore Veliteľstva Vzdušných síl vo Zvolene v spolupráci s hotelom „Grand Vígľaš“ daroval v roku 2023 veliteľ Vzdušných síl generálmajor Róbert Tóth majorovi Vladislavovi Gašparovi a jeho partnerke Františke Olexovej poukaz na absolvovanie liečebného programu pre ich synčeka Vladka, ktorý od narodenia trpí diagnózou detská mozgová obrna.

Vďaka tomuto štedrému daru v dňoch 20. až 31. mája 2024 absolvoval Vladko dvojtýždňové intenzívne rehabilitačné cvičenie v detskom špecializovanom zdravotníckom zariadení LIBERTA v Košiciach, ktoré je zamerané na ťažiskovú diagnózu detskej mozgovej obrny a súvisiace zdravotné služby, sociálne služby a humanitnú starostlivosť pre zdravotne postihnuté deti, mládež a dospelé osoby.

Vladko absolvoval cvičenia so špecializovaným terapeutom zamerané na rozvoj motoriky a pohybového aparátu aj s použitím zariadení Imoove a terapeutickej plošiny Galileo, ktoré simulujú kolísavý pohyb s rôznymi frekvenciami, výsledkom čoho bolo zlepšenie jeho pohybových schopností.

,,Táto forma rehabilitačných pobytov je finančne nesmierne náročná a často by bez pomoci dobrých ľudí a organizácií nebola možná. Preto sa z celého srdca chceme poďakovať, že sme aj vďaka Vám príslušníkom Vzdušných síl OS SR, veliteľovi Vzdušných síl OS SR ako aj hotelu „Grand Vígľaš“ mohli takýto pobyt s Vladkom absolvovať. ĎAKUJEME,“ zdôraznili v rozhovore dojatí rodičia malého Vladka.


Poďakovanie Vladka a jeho rodiny za charitatívny darPoďakovanie Vladka a jeho rodiny za charitatívny darPoďakovanie Vladka a jeho rodiny za charitatívny dar

Autor: vvzs , Foto: vvzs - Dátum: 11.06.2024
Čítanosť: 432
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share