Preskocit navigáciu

Sily výcviku a podpory opúšťajú ďalšie „sily“


Sily výcviku a podpory opúšťajú ďalšie „sily“

Ako je už v poslednom čase vo Veliteľstve síl výcviku a podpory OS SR zvykom, aj dnešný deň, 29. júl 2014, je dňom rozlúčky veliteľa síl plukovníka Martina Stoklasu s ďalšími profesionálnymi vojakmi veliteľstva. Podplukovník Balog, kapitán Kopecký, kapitánka Pálešová a rotmajster Krivuš budú dňa 31. júla 2014 odvolaní zo svojich doterajších funkcií, aby dňom 1. augusta 2014 nastúpili na svoje nové pozície v štruktúrach Pozemných síl OS SR.
Plukovník Stoklasa im vo svojom vstupe poďakoval za prácu, ktorú v prospech veliteľstva síl výcviku a podpory vykonali a poprial im veľa úspechov, pracovných a tvorivých síl na ich nových pozíciách. Za prácu vykonanú v prospech veliteľstva im udelil pamätné odznaky a ďakovné listy veliteľa síl výcviku a podpory.
Podplukovník Ivan Balog pôsobil na veliteľstve Síl výcviku a podpory OS SR od roku 2008, kde vykonával funkciu náčelníka oddelenia výcviku, neskôr zástupcu náčelníka Odboru pre operácie. Dňa 19. júna 2012 mu bolo ukončené vyslanie na plnenie úloh mimo územia SR vo vojenskej operácii ISAF v Afganistane. Kapitán Zdeněk Kopecký pôsobil na veliteľstve síl výcviku pomerne krátko, od roku 2012, vo funkcii vedúci starší dôstojník Oddelenia výcviku. Vo veliteľstve pozemných síl bude pracovať na Oddelení plánovania a riadenia operácií Odboru pre operácie. Kapitánka Bibiána Pálešová pôsobí vo veliteľstve síl výcviku od júna 2014, po ukončení vyslania mimo územia SR vo vojenskej operácii EUFOR-ALTHEA v Bosne a Hercegovine. Od augusta 2014 bude pôsobiť v štruktúrach Veliteľstva brigády bojového zabezpečenia. Rotmajster Zdenko Krivuš pôsobí vo veliteľstve síl od roku 2009 vo funkcii starší pomocník Oddelenia výcviku. V brigáde bojového zabezpečenia bude zaradený na funkciu staršieho pomocníka Skupiny bojovej pohotovosti a BoPo.


Sily výcviku a podpory opúšťajú ďalšie „sily“1Sily výcviku a podpory opúšťajú ďalšie „sily“1Sily výcviku a podpory opúšťajú ďalšie „sily“1Sily výcviku a podpory opúšťajú ďalšie „sily“1Sily výcviku a podpory opúšťajú ďalšie „sily“2Sily výcviku a podpory opúšťajú ďalšie „sily“2Sily výcviku a podpory opúšťajú ďalšie „sily“2Sily výcviku a podpory opúšťajú ďalšie „sily“2

Autor: kpt. Ing. Ján Brezula , Foto: kpt. Ing. Ján Brezula - Dátum: 29.07.2014
Čítanosť: 35943
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share