Preskocit navigáciu

Usilovné pracovníčky bulletinovej služby


Usilovné pracovníčky bulletinovej služby

Bulletinová služba Veliteľstva síl výcviku a podpory Ozbrojených síl Slovenskej republiky už viac ako 10 rokov významnou mierou prispieva k informovanosti odbornej vojenskej i laickej verejnosti o novinkách týkajúcich sa vojenskej techniky, ktorá je zavedená a používaná v útvaroch OS SR a v mierových misiách. Vydávané bulletiny svojim obsahom usmerňujú aj kodifikačný proces výrobkov a služieb na účely obrany a zároveň informujú výrobné podniky a organizácie o podmienkach dodávania produktov pre ozbrojené sily.
Vzhľadom na veľmi dobrú dlhoročnú spoluprácu Úradu pre obrannú štandardizáciu kodifikáciu a štátne overovanie kvality s bulletinovou službou VSVaP, riaditeľ ÚOŠKŠOK Ing. Emil KOŠÚT poďakoval pracovníčkam bulletinovej služby VSVaP, Dr. Ľudmile LUKÁČIKOVEJ a Adriane ORAVCOVEJ za doterajšiu prácu a vyjadril prianie i v ďalších rokoch rozvíjať vzájomnú spoluprácu v prospech celého rezortu obrany. Toto poďakovanie a prianie riaditeľa im vyjadril vo svojom liste náčelník Generálneho štábu OS SR generálporučík Peter Vojtek.
Poďakovanie pracovníčkam bulletinovej služby za spoluprácu na vydávaní bulletinov, týkajúcich sa činnosti vojenskej polície písomne vyjadril aj riaditeľ Vojenskej polície v Trenčíne plukovník Ing. Jaroslav HAMÁR.


Usilovné pracovníčky bulletinovej služby1

Autor: VSVaP OS SR , Foto: VSVaP OS SR - Dátum: 05.03.2013
Čítanosť: 12485
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share