Preskocit navigáciu

Kynológovia Vojenskej polície na súťaži


Kynológovia Vojenskej polície na súťaži

Príslušníci Vojenskej polície (VP) – psovodi nrtm. Ladislav Koštrna so služobným psom KASO s kategóriou "detekcia výbušnín" z Útvaru VP Bratislava a rtm. Ing. Ivan Križalkovič so služobným psom AHMED s kategóriou "detekcia drog" z Útvaru VP Topoľčany sa v termíne 23. – 24. apríla 2014 zúčastnili Majstrovstiev Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave vo výkone služobných psov v špeciálnej kynológii vo vyhľadávaní drog a výbušnín.

Príslušníci VP - psovodi spoločne so svojimi štvornohými pomocníkmi, podľa bodového vyhodnotenia obsadili druhé miesta vo svojich kategóriách – gratulujeme im.

Súčasne prajeme všetkým príslušníkom VP – psovodom veľa úspechov pri reprezentácii Vojenskej polície SR na podujatiach, ktoré sa uskutočňujú v rámci ozbrojených zborov Slovenskej republiky.


Kynológovia Vojenskej polície na súťažiKynológovia Vojenskej polície na súťažiKynológovia Vojenskej polície na súťažiKynológovia Vojenskej polície na súťažiKynológovia Vojenskej polície na súťažiKynológovia Vojenskej polície na súťažiKynológovia Vojenskej polície na súťažiKynológovia Vojenskej polície na súťažiKynológovia Vojenskej polície na súťaži

Autor: z. Bc. Ivan Lakomčík , Foto: z. Bc. Ivan Lakomčík - Dátum: 30.04.2014
Čítanosť: 10251
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share