Preskocit navigáciu

Zabezpečenie návštevy ministra zahraničných vecí Slovenskej republiky na Cypre


Zabezpečenie návštevy ministra zahraničných vecí Slovenskej republiky na Cypre

Dňa 27. mája 2014 oficiálne navštívil misiu UNFICYP na Cypre minister zahraničných vecí Slovenskej republiky Miroslav Lajčák. Súčasťou programu bola aj návšteva slovenského a srbského kontingentu v Sektore 4.

Pre slovenský príspevok vojenských policajtov v rámci FMPU (Force Military Police Unit) v misii UNFICYP na Cypre bola delegovaná úloha vykonať prepravu, ochranu a sprevádzanie delegácie. Vojenský policajti nrtm. Jozef Gomboš, rtm. Erik Lauro, rtm. Ján Varechaj, rtn. Marián Porubský a rtn. Matúš Červeňák pod velením kpt. Stanislava Mezeša v spolupráci s veliteľom slovenského kontingentu pplk. Miroslavom Mišovicom a Veľvyslanectvom Slovenskej republiky na Cypre zabezpečovali celodenný program delegácie čo bolo pánom ministrom a pani veľvyslankyňou vyhodnotené na veľmi vysokej a profesionálnej úrovni.


Zabezpečenie návštevy ministra zahraničných vecí Slovenskej republiky na CypreZabezpečenie návštevy ministra zahraničných vecí Slovenskej republiky na CypreZabezpečenie návštevy ministra zahraničných vecí Slovenskej republiky na Cypre

Autor: kpt. Ing. Stanislav Mezeš , Foto: kpt. Ing. Stanislav Mezeš - Dátum: 17.06.2014
Čítanosť: 13047
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share