Preskocit navigáciu

Náčelník generálneho štábu na pôde dopravného krídla


Náčelník generálneho štábu na pôde dopravného krídla

Na oficiálnu návštevu dopravného krídla v Kuchyni zavítal 9. júla 2014 náčelník Generálneho štábu OS SR generálporučík Milan Maxim, kde sa zoznámil s úlohami a poslaním dopravného krídla.

Po úvodnom privítaní náčelníkom štábu dk podplukovníkom Tiborom Pavelom nasledovala prezentácia útvaru, v rámci ktorej pplk. Pavel informoval náčelníka GŠ OS SR o predurčení dopravného krídla, jeho hlavných úlohách a jeho logistickom zabezpečení.

Po úvodnej prezentácii pokračovala návšteva prehliadkou priestorov dopravného krídla, kde si náčelník Generálneho štábu prezrel budovu riadiacej veže, techniku vojenskej hasičskej jednotky , stojánku a hangáre s leteckou technikou.

Na záver svojej návštevy NGŠ poďakoval príslušníkom dopravného krídla za dosiahnuté výsledky a zaželal všetkým veľa pracovného elánu a úspechov do ďalšej práce.


Náčelník generálneho štábu na pôde dopravného krídla Náčelník generálneho štábu na pôde dopravného krídla Náčelník generálneho štábu na pôde dopravného krídla Náčelník generálneho štábu na pôde dopravného krídla Náčelník generálneho štábu na pôde dopravného krídla 2Náčelník generálneho štábu na pôde dopravného krídla 2Náčelník generálneho štábu na pôde dopravného krídla 2Náčelník generálneho štábu na pôde dopravného krídla 2Náčelník generálneho štábu na pôde dopravného krídla 3

Autor: VVzS , Foto: VVzS - Dátum: 10.07.2014
Čítanosť: 5419
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share