Preskocit navigáciu

Športový deň veliteľstva síl


Športový deň veliteľstva síl
Športové výkony a nefalšovanú rivalitu medzi príslušníkmi Veliteľstva síl výcviku a podpory a zamestnancami Posádkového klubu Trenčín bolo v utorok 29. septembra 2009 cítiť na športovom dni Veliteľstva síl výcviku a podpory OS SR v priestoroch športovej haly na ostrove v Trenčíne.

Od ranných hodín dýchali športoviská vojenskou atmosférou, kedy športový deň otvoril nástupom veliteľ síl generálmajor Miroslav Kováč. Na začiatku všetci účastníci absolvovali predstavenie súťažných i nesúťažných disciplín, poučenie o bezpečnostných opatrenia a rozdelením na jednotlivé športoviská sa naštartovala súťaživosť v každom z nich. Na začiatku si niektorí profesionálni vojaci a zamestnanci zahrali stolný tenis, futbal, squash alebo bedminton, aby tak na záver v spoločných družstvách otestovali svoju silu v disciplíne preťahovanie lanom.

Personálne početný športový deň veliteľa síl výcviku a podpory ukončil zápas v bowlingu a úplne na záver spoločný nástup, na ktorom boli najlepším jednotlivcom a družstvám v jednotlivých disciplínach udelené medaile a diplomy.

Športový deň veliteľstva síl_1Športový deň veliteľstva síl_1Športový deň veliteľstva síl_1Športový deň veliteľstva síl_1Športový deň veliteľstva síl_2Športový deň veliteľstva síl_2Športový deň veliteľstva síl_2Športový deň veliteľstva síl_2Športový deň veliteľstva síl_3Športový deň veliteľstva síl_3Športový deň veliteľstva síl_3Športový deň veliteľstva síl_3Športový deň veliteľstva síl_4

Autor: sekretariát VSVaP , Foto: sekretariát VSVaP - Dátum: 30.09.2009
Čítanosť: 15551
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share